Partnere

CETEC-projektet er sammensat af følgende partnere.

 


Vestas er energibranchens globale partner for bæredygtige energiløsninger. Vi designer, producerer, installerer og servicerer vindmøller og bæredygtige energiløsninger overalt i verden, og har installeret 136 GW vindenergi i 84 lande, hvilket er mere end nogen anden. Vi servicerer 117 GW vindenergi og er derved også markedslederen inden for service af vindmøller. Vores unikke installations- og servicehistorik giver os et enestående og voksende arkiv af data, der sammen med vores smart data-kompetencer gør os i stand til at analysere, forudsige og udnytte verdens vindressourcer bedre end nogen anden og derved levere markedets bedste produkter og services. Sammen med vores kunder leverer Vestas' 29,000 medarbejdere bæredygtige energiløsninger til hele verden, der bidrager til en lys fremtid.

For mere information, besøg www.vestas.com

Deltagere i CETEC fra Vestas er bl.a.:

  • Allan Korsgaard Poulsen, Head of Sustainability and Advanced Materials, Vestas Innovation & Concepts
  • Mie Elholm Birkbak, Specialist, Vestas Innovation & Concepts

 

Med mere end 8000 ansatte på verdensplan er den knap 130 år gamle virksomhed Olin Corporation verdensleder indenfor chlor-alkali materialer, inklusiv epoxy produkter og chlorerede organiske materialer. Olin’s regional hovedkvarter for Europa, Mellemøsten, Afrika og Indien er placeret i Zug i Schweiz. Firmaet har over 650 ansatte i de Europæiske kontorere, forskings- og innovations centre samt i produktion faciliteterne i Baltringen, Rheinmunster og Stade i Tyskland, Pisticci i Italy, og Terneuzen i Holland.

For mere information, besøg: www.olin.com

Deltagerne i CETEC fra Olin er blandt andre:

  • Leif Ole Meyer, Senior Technical Service & Development Manager 

Teknologisk Institut blev grundlagt i 1906 og har status som Godkendt Teknologisk Service (GTS) institut. Teknologisk Institut har som hovedformål at udvikle, anvende og formidle forsknings- og teknologibaseret viden til gavn for det danske erhvervsliv. Teknologisk Institut har over 1000 specialister og udfører årligt mere end 350 forsknings- og udviklingsprojekter.

For mere information om Teknologisk Institut besøg www.teknologisk.dk

Deltagerne i CETEC fra Teknologisk Institut er blandt andet:

  • Søren Haack, Projektleder
  • Simon Frølich, Sektionsleder for Materialekemi

 

 

Aarhus Universitet er en verdensførende forsknings- og uddannelsesinstitution i kemi/nanoteknologi. Aarhus Universitet er repræsenteret i CETEC projektet ved Professor Troels Skrydstrups forskningsgruppe fra Institut for Kemi/iNANO centeret, hvis kompetencer ligger inden for overgangsmetalkatalyse og syntetisk organisk kemi, samt kemisk polymernedbrydning og CO2 konvertering. Forskningsgruppens opgave er at bidrage med den nyeste viden i polymerdekonstruering ved anvendelse af katalytiske metoder.

For mere information om Aarhus Universitet besøg www.au.dk

Deltagere i CETEC fra Aarhus Universitet er: 

  • Troels Skrydstrup, Professor på Institut for Kemi og center for iNANO
  • Alexander Ahrens, Post Doc på Institut for Kemi og center for iNANO